У Житомирі правоохоронці знешкодили підозрілий пакунок

У Житомирі правоохоронці знешкодили підозрілий пакунок

24.06.15 09:31 0 533
23 червня до міліції надійшло повідомлення про виявлення на одній з вулиць обласного центру підозрілого пакунка. Правоохоронці евакуювали людей з потенційно небезпечної території, обстежили та знешкодили знахідку.

Близько 12.00 по спецлінії «102» надійшло телефонне повідомлення про виявлення підозрілого предмета у дворі будинку по вул. Старовільській в м. Житомирі.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи УМВС та Житомирського міськвідділу міліції, фахівці-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Правоохоронці з'ясували, що пакунок виявила техпрацівник та занесла у підсобне приміщення.

Було проведено евакуацію жителів будинку та тимчасово обмежено рух автотранспорту по прилеглій вулиці.

Підозрілий пакунок експерти-вибухотехніки дистанційно знешкодили. Речовин чи предметів, що могли б становити загрозу життю або здоров'ю людей, не виявлено.

Правоохоронці нагадують громадянам: у разі виявлення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих. Будьте пильні!

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ