Керівники області привітали державних службовців Вінниччини з професійним святом (+фото)

Керівники області привітали державних службовців Вінниччини з професійним святом (+фото)

24.06.15 12:23 0 563
Урочистості з нагоди відзначення Дня державної служби зібрали у залі обласної державної адміністрації кращих представників органів виконавчої влади регіону.

Із професійним святом тих, хто щоденною працею забезпечує стабільну роботу державних інституцій та розмірений поступ в усіх сферах суспільного життя, вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Сергій Свитко.

«Державна служба проходила різні часи становлення, і зараз, можливо, один з непростих періодів. Але, як в будь-якій демократичній країні, державна служба – це, в першу чергу, люди, які працюють на державу і від імені держави. Це наше життя, наша робота, це наші перемоги і проблеми», - зазначив у вітальному слові керівник Вінниччини Валерій Коровій.

Очільник регіону зауважив, що в Україні часто не усвідомлюють важливості державної служби і недостатньо ознайомлені з тим, в чому полягає її завдання. А це широкий спектр позицій: від надання соціальних послуг населенню до вирішення конкретних питань соціально-економічного розвитку.

«Багато наших ворогів хочуть, щоб Українська держава була слабка. І ми повинні дуже добре розуміти, що від нашої мудрості, злагодженості та професійності залежить майбутнє нашої країни», - підкреслив Валерій Коровій.

Голова облдержадміністрації також зауважив, що нині інститут державної служби на порозі великих змін, та повідомив, що прийнятий у першому читанні Закон України «Про державну службу» закладає нові засади в системі стимулів, заохочення та залучення молоді до роботи в органах виконавчої влади.

З вітальним словом та побажаннями миру, злагоди й добра звернувся до держслужбовців Вінниччини і голова обласної Ради Сергій Свитко. Затим керівники області вручили кращим працівникам органів виконавчої влади регіону Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.

























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головний міліціонер ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ