На Вінничині студентів,які отримують іменну стипендію облдержадміністрації та обласної Ради,навчали формувати бюджет сімейного господарства (+фото)

На Вінничині студентів,які отримують іменну стипендію облдержадміністрації та обласної Ради,навчали формувати бюджет сімейного господарства (+фото)

25.06.15 08:39 0 549
Протягом двох тижнів з 9 червня Вінницьким обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводилася виплата іменної стипендії облдержадміністрації та обласної Ради студентам вищих навчальних закладів І – IV рівнів акредитації з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються на денній формі за державним замовленням та контрактом, затверджена рішенням 10 сесії Вінницької обласної Ради 5 скликання від 28 березня 2007 року № 241.

Цього разу 410 стипендіатів отримали кошти з обласного бюджету, а також оновлену пам'ятку для осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Знай свої права», спеціально розроблену та виготовлену Вінницьким обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, яка містить інформацію про останні зміни щодо основних соціальних гарантій та виплат, що передбачені законодавством для даної категорії отримувачів послуг.

Крім того, в рамках спеціалізованого формування «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» отримувачі іменної стипендії Погребищенського медичного коледжу, Чернятинського коледжу ВНАУ, Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу, Могилів-Подільського медичного коледжу, Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу ВНАУ, Тульчинського училища культури, Тульчинського технікуму ветеринарної медицини взяли участь у тренінгах «Формування бюджету сімейного господарства», організованих спеціалістами Вінницького ОЦСССДМ. Така тематика є особливо актуальною, адже дає змогу сформувати навички раціонального використання коштів, розподілу своїх доходів та витрат, реалізувати можливість накопичувати кошти зараз для забезпечення власної стабільності в майбутньому. У 4 тренінгах взяли участь 52 особи.

У 2014 році 700 студентів отримали іменну стипендію облдержадміністрації та обласної Ради на загальну суму 588,5 тис. грн.

У 2015 році з обласного бюджету виділено 600 тис. грн. на виплату зазначеної стипендії.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівський «Охматдит» ...
Наступна новина: У Рівненській області біля ...

КОМЕНТАРІ