В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння у багатоповерхівці

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння у багатоповерхівці

25.06.15 11:24 0 514
22 червня об 11:10 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 9-поверхового житлового будинку, що знаходиться в обласному центрі.

Як з’ясувалося, господиня помешкання повернулася додому та побачила, що з її житла йде густий дим. Вона відразу побігла по допомогу до сусіда. Останній намагався самотужки приборкати полум’я, але йому це так і не вдалося. Чоловік набрав номер служби порятунку «101». До місця події прибуло 3 відділення рятувальників. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання на кухні оселі. Приміщення було сильно задимлене і видимість була ускладненою.

Завдяки оперативності бійців ДСНС вже об 11:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 12:14 – повністю ліквідувати. Надзвичайники не допустили розповсюдження вогню за межі кухні. Загиблих та травмованих не виявлено. Проте полум’я устигло знищити майно на кухні. За попередньою версією фахівців, причиною займання послугувало коротке замкнення. Остаточну причину пожежі, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють спеціалісти.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ