В Житомирській області дитина помітивши пожежу,одразу викликала вогнеборців

В Житомирській області дитина помітивши пожежу,одразу викликала вогнеборців

25.06.15 09:26 0 544
23 червня о 22:53 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Андрушівка надійшло повідомлення про пожежу в селі Нова Котельня. До служби порятунку «101» зателефонувала маленька сусідка господаря палаючого житла. Дівчинка побачила, що з будинку йде густий дим і одразу сповістила про це рятувальників.

Вона разом зі своєю мамою зібрала інших сусідів аби спробувати впоратись з вогняною стихією власними силами. Через вікно вони зуміли потрапити в оселю, в якій знаходився її 38-річний власник. Останній перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка вивели на свіже повітря та почали гасити тліючий матрац.

Надзвичайники, які прибули до місця виклику, з’ясували, що осередок займання знаходився у одній з кімнат будинку. Вони побачили на підлозі розплавлений електричний дріт. Вже о 23:30 загоряння було повністю ліквідовано. Бійці ДСНС ретельно оглянули помешкання та знеструмили його. Внаслідок займання полум’ям знищено лише окремі речі домашнього вжитку, зокрема, матрац та подушку. Пошкоджено оздоблення однієї з кімнат. Загиблих та травмованих не має.

За попередньою версією фахівців причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі. Сума збитків та врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку комунальники ...

КОМЕНТАРІ