В ході слідства правоохоронці Закарпаття викрили наркопритон

В ході слідства правоохоронці Закарпаття викрили наркопритон

25.06.15 08:28 0 574
57-річному мешканцю м. Берегово загрожує до 5 років позбавлення волі за надання свого помешкання для незаконного вживання наркотичних засобів, а його 39-річному гостю до 3 років тюремного ув'язнення за зберігання наркотичних засобів.

До чергової частини Берегівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що у будинку по вул. Бако Габора у м. Берегово збираються підозрілі особи.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. В ході перевірки даної інформації міліціонери встановили, що у будинку окрім 57-річного господаря знаходяться ще двоє його знайомих, раніше судимих мешканців м. Берегово.

У одного з гостей, 39-річнного чоловіка співробітники міліції вилучили понад 7 грам наркотичного зілля – марихуани.

Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

В ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадження було викрито факт надання 57-річним господарем свого помешкання для незаконного вживання наркотичних засобів.

Власнику будинку слідчий повідомив про обґрунтовану підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 317 ч.1 Кримінального кодексу України (Надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів).

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному затримали ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ