Праві сили Закарпаття об'єднались в боротьбі з сепаратизмом

Праві сили Закарпаття об'єднались в боротьбі з сепаратизмом

25.06.15 12:19 0 640
23 червня 2015 року в Ужгороді у приміщенні актової зали будинку "Просвіти" підписано угоду про співпрацю між правими силами Закарпатської області. Політично-громадський союз має на меті боротися з проявами колабораціонізму та сепаратизму в краї.

Традиційно захід розпочався з виконання славня. Після виступів учасників форуму присутні перейшли до обговорення пунктів угоди про співпрацю ВО "Свобода" та партії "Народний Рух України". Основними напрямками роботи сторін буде передусім боротьба з сепаратистами в області. Пунктами угоди стали: взаємне непоборення на місцевих виборах, консолідація сил у інформаційній боротьбі з державою-агресором, рішуча протидіяти проявам сепаратизму в Закарпатті, сприяння об'єднанню українських церков в єдину Українську помісну церкву. "Сторони висловлюють готовність консолідувати свої сили для гуманітарного забезпечення та вишколу особового складу "Карпатської Січі", роти вогневої підтримки 93-ї бригади Збройних Сил України та резервного полку "Карпатська Січ", – йдеться в тексті підписаної угоди.

Головним спікером форуму став командир підрозділу "Карпатська Січ" свободівець Олег Куцин. Командир "Кум" розповів про стан справ на передовій через зв'язок наживо та дав відповідь на низку запитань учасників форуму.

"Ця війна повинна закінчитись становленням України як сильної держави і крахом російського імперіялізму. Закінчення збройного протистояння і справжній мир можливий лише за умови військової перемоги. І ніякого підписання угод про перемир'я не призведуть до спокою не лише на сході України, але в державі загалом. Тому ми повинні максимально мобілізовуватись навколо боротьби з агресором, який поки що переважає нас чисельністю та озброєнням, але не може подолати нашої сили", – зазначив командир "Карпатської Січі".

Підписантами документу стали перший заступник голови обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Ващенко та заступник з питань національної пам'яти та історичної спадщини Ірина Гармасій. Свої підписи поставили голова обласного осередку "Народного Руху України" Іван Габор та заступник голови обласної організації Ганна Табачук.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На Вінничині влада має ...

КОМЕНТАРІ