В Закарпатській області подробиці аварії в Сваляві

В Закарпатській області подробиці аварії в Сваляві

25.06.15 12:42 0 509
У нашій області вже були випадки, коли водій, наїхавши на пішохода, замість того, щоби надати негайну допомогу повважав краще втекти з місця пригоди. Вочевидь, такі особи не усвідомлюють, що цими діями вони лише обтяжують собі вину. Аналогічний випадок трапився 18 червня у Сваляві.

На вулиці стрілки годинника показували вже 23 годину, коли водій білої «дев'ятки», який знаходився за кермом, збив двох молодих людей: 21-річного Юрія та 17-річну Марію. Замість того, щоби зупинитися, горе-водій з місця скоєння ДТП чкурнув. Перехожі, які побачили потерпілих зателефонували у райвідділ міліції та викликали «швидку допомогу».

Травмованих людей доставили у районну лікарню. Медики діагностували у хлопця відкритий перелом кісток лівої гомілки, закриту черепно-мозкову травму, забійну рану правого передпліччя, а в дівчинки – політравму, закриту черепно-мозкову травму, множинні рани обличчя, забій обидвох нижніх кінцівок. Обох потерпілих госпіталізували у травматологічне відділення.

Читайте також:

В Ужгороді від телеоператора вкрали велосипед

Як розповів виданню «Карпатського об'єктиву» речник УМВС Олег Подебрій, працівники міліції, які приїхали на місце скоєння аварії знайшли уламки бампера та світлового сигналу транспортного засобу. Відтак на території району було введено план «Перехват».

Працівники карного розшуку встановили, що знайдені уламки належать автомобілю «Таврія». Відтак, оперативники стали перевіряти власників цієї марки авто. Згодом знайшли понівечену «Таврію» та 19-річного хлопця, який побачивши працівників міліції зніяковів. Відтак він зізнався у скоєнні аварії. На своє виправдання пояснив, що він просто злякався, що накоїв і розгубившись втік з місця пригоди.

Надати коментар нашому виданню підозрюваний відмовився.

- Про саму аварію я детально не знаю. – розповідає нашому виданню мати потерпілої дівчини. – Мені увечері зателефонували із мобільного телефона дочки, який знайшли біля неї й повідомили про аварію, яка трапилася. Дитина знаходиться у травматології, я біля неї постійно. Їй вставати не можна. Дочка нічого не пам'ятає, що трапилося. Коли виявили винуватця аварії, то він приходив до мене й до потерпілого. Вибачався, казав, що злякався, розгубився на місці пригоди. Наразі чекаю, поки моя дитина одужає.

За цим фактом розпочато слідство, яке повинно встановити всі деталі цієї аварії, у якій ледь не загинуло двоє молодих людей.

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ