За сприяння Івано-Франківської міської ради у ЗОШ №3 встановлено систему відеонагляду

За сприяння Івано-Франківської міської ради у ЗОШ №3 встановлено систему відеонагляду

25.06.15 10:02 0 513
В рамках реалізації конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства у загальноосвітній школі №3 встановлено систему відеоспостереження

24 червня 2015 року відбулася презентація проекту зі встановлення системи відеоспостереження у ЗОШ №3, який було реалізовано у рамках міського конкурсу проектів та програм. Проект зі встановлення системи відеонагляду у ЗОШ №3 став переможцем конкурсу та отримав 20 тис.грн. з міського бюджету.

Під час презентації результатів проекту батьки учнів та дирекція школи розповіли присутнім про те, як виникла ідея саме такого проекту, та як його було втілено в життя.

Директор школи Долгова Світлана Володимирівна зазначила, що тему проекту обирав весь батьківський комітет школи, і серед різноманітних ідей більшість батьків віддали перевагу безпеці перебування учнів у школі. А як показують нещодавні резонансні події навколо зникнення дітей в нашій області, ця тема неабияк себе виправдовує.

Світлана Володимирівна акцентувала увагу на активності та ініціативності батьків учнів школи, адже саме зусиллями батьків було підготовлено сам проект та зібрано усю необхідну супровідну документацію на участь у конкурсі.

Після перемоги у конкурсі за кошти, виділені міською радою та батьківським комітетом (а це в сумі 87 тис. грн.), приміщення школи було оснащено монітором та 32 відеокамерами, що дають змогу спостерігати за всіма подіями, які відбуваються у шкільному приміщенні та на прилеглій території.

Представники батьківського комітету висловили своє неабияке задоволення встановленою системою відеонагляду, оскільки вона дає можливість повноцінно контролювати як поведінку самих дітей, так і можливу присутність у школі сторонніх осіб.

Великою перевагою даної системи є в разі існуючої потреби можливість перегляду збережених відеофайлів протягом двох тижнів.

Голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту, депутат Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук наголосила на тому, що цьогорічний міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства був дуже серйозним, і привітала батьківський комітет як з перемогою у цьому конкурсі, так і з успішною реалізацією проекту.

«Важливо, щоб приклад третьої школи був прикладом для всіх інших шкіл та батьківських громад. Конкурс міської ради дозволяє дати стимул та поштовх до активності, він четвертий рік поспіль приносить свої корисні результати. Також важливо, щоб цей конкурс був збережений і у наступних роках» - сказала Оксана Савчук

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ