На Хмельниччині під час комплексно-тактичного навчання рятувальники ліквідували умовну пожежу на нафтобазі

На Хмельниччині під час комплексно-тактичного навчання рятувальники ліквідували умовну пожежу на нафтобазі

25.06.15 18:57 0 566
Днями на території ТОВ «Старокостянтинівсяка база зберігання нафтопродуктів» відбулося комплексно-тактичне навчання з реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру.

За тактичним задумом, на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що внаслідок попадання блискавки в резервуар зі зберіганням пального стався вибух із подальшим витіканням в обвалування і горінням нафтопродуктів.

До прибуття оперативно-рятувальної служби працівники добровільної пожежної дружини підприємства провели охолодження суміжних резервуарів. Рятувальники оперативно прибули до місця виклику та провели невідкладні дії з ліквідації умовної пожежі. «Постраждалих» працівників підприємства евакуювали та передали медикам, які надали медичну допомогу та доставили їх до лікарні. До навчань також були задіяні працівники міліції, медичної та газової служби.

Метою комплексно-тактичного навчання є відпрацювання практичних навиків із ліквідації пожежі та її наслідків. Такі навчання є досить важливими, адже у нашій повсякденній роботі трапляються різні небезпечні ситуації, які потребують швидкого реагування та надання допомоги людям за будь-яких умов.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ