На Хмельниччині рятувальники склали заліки із загальної фізичної підготовки

На Хмельниччині рятувальники склали заліки із загальної фізичної підготовки

25.06.15 14:53 0 497
Професія рятувальника, безумовно, одна з найнебезпечніших. Адже це і робота в екстремальних ситуаціях, і ризик для життя, і величезна відповідальність за інших людей, тож фізична підготовка для вогнеборців відіграє вкрай важливу роль. Постійно підтримувати свою форму, тримати в тонусі м’язи – обов’язок кожного з них.

Тому, 22 червня на базі спортивного комплексу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення особовий склад Головного управління Державної служби України у Хмельницькій області здавав нормативи з загальної фізичної підготовки за підсумками 2014-15 навчального року.

Працівники Служби порятунку, успішно подолали дистанції на 100 та 1000 м, виконали нормативи із підтягування на перекладині (чоловіки) та згинання та розгинання рук з упору лежачи (жінки), а також теоретичне тестування з урахуванням специфіки та профілю службової діяльності, оперативної обстановки тощо.

Рятувальники – це люди, які усвідомлюють і роблять все від них можливе, для того щоб із гідністю виконувати обов’язки покладені на них державою, а постійне підтримування фізичної форми вкрай необхідне для якісного виконання службових завдань.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільсська область: ...
Наступна новина: Кращі іноземні практики ...

КОМЕНТАРІ