Цьогоріч міжнародний фестиваль «Трипільське коло» запалюватиме серця 25-28 червня

Цьогоріч міжнародний фестиваль «Трипільське коло» запалюватиме серця 25-28 червня

25.06.15 13:57 0 578
25-28 червня у місті Ржищеві Київської області відбудеться VIII Міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло 2015. Вогонь». Його учасники – відомі артисти, музиканти, майстри, громадські діячі, волонтери і журналісти. У програмі заходу – численні концерти, майстер-класи, розваги, спілкування.

Як повідомляють організатори заходу, цьогоріч тема «Трипільського кола» – стихія Вогню. Ідея гасла фестивалю-2015 – «Запалюємо серця!».

Фестиваль відкриє спектакль «Глорія» від Львівського академічного театру «Воскресіння» та шоу Київського вогняного театру.

На фестивалі діятимуть чотири сцени, з яких лунатиме якісна музика у стилі етно-джаз, етно-рок та worldmusic.

Велика сцена традиційно працюватиме у другий і третій день «Трипільського кола». 26 червня своєю творчістю зі слухачами ділитимуться музиканти з Угорщини, Колумбії, Білорусі – Besh o droM, «Анандіта Басу», Pawa. Також серед виконавців – добре відомі українські Mad Heads XL, «Очеретяний кіт» та «Фрайда», а також молоді гурти Go-A, Vroda.

27 червня на великій сцені можна буде почути гурти, які вже не раз виступали на «Трипільському колі», – «Тартак», «АтмАсфера», «ДримбаДаДзига», «Ленара». Вперше на фестивалі виступатимуть The Doox та Supremus. У суботу дитячий ансамбль «Зернятко» презентує свою виставу «Трипільські стихії».

На малій сцені «Трипільського кола» ранкові майстер-класи з танців різних народів світу, змінюватимуть виступи молодих українських колективів. Також там відбуватимуться літературні читання.

Центральними майданчиками «Трипільського кола 2015. Вогонь» стануть Трипільське містечко та Коло вогню. На першому відвідувачі зможуть зануритися в атмосферу трипільської доби, відчути себе частиною цивілізації, яка існувала на нашій землі 5-7 тисяч років тому. Водночас «Коло вогню» дасть змогу набути новий досвід у спілкуванні з вогнем – у програмі чисельні вогняні майстер-класи, денні та вечірні показові виступи театрів вогню, соло артистів, вільні виступи майстрів вогню та фаєр-батли.

На «Трипільському колі» працюватимуть території «фестивалів в рамках фестивалю». Цікавими та пізнавальними для відвідувачів стануть майданчики «Територія здоров’я», «Екологічний майданчик», «Територія культур світу», «Території спілкування», «Інша освіта», «Медіашкола». А найкращим місцем для малечі стане «Дитячий майданчик» із гойдалками, гамаками, батутами, великою пісочницею і дерев’яними іграшками. Також малечу запропонують майстер-класи, настільні ігри.

На відвідувачів чекають і ярмарок, «Територія харчування» та тролей «Скай парку», на якому можна буде стрімко перетнути фестивальне поле.

Дістатися до «Трипільського кола» можна фестивальними автобусами, які курсуватимуть від станції метро «Видубичі» у Києві. Вартість квитка на фестиваль – 250 гривень. Передбачені знижки для студентів, інвалідів, місцевих жителів, учасників бойових дій та вимушених переселенців.

Дізнатися подробиці фестивалю можна на сайті: tkfest.com.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что представляет собой DJ ...

КОМЕНТАРІ