Порошенко своїм указом назвав лауреатів премії «Українська книжка року»

Порошенко своїм указом назвав лауреатів премії «Українська книжка року»

25.06.15 17:35 0 545
Президент Петро Порошенко підписав указ про присудження щорічної президентської премії «Українська книжка року». Фото: АПУ/Facebook

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

На підставі рішення комітету зі щорічної премії «Українська книжка року» Порошенко своїм указом постановив присудити її:

* трилогії «Самотність пророка, або Добрий Ангел Івана Франка: Роман-есей», «Поет і владика: Роман-есей», «Доктор і Професор, або На шляху поступу: Роман-есей» у номінації «За видатні досягнення у галузі художньої літератури»;

* книжковому виданню «Вулицями старого Києва» у номінації «За вагомий внесок у розвиток українознавства»;

* книжковому виданню «З Божого саду. Рослини і тварини у Святому письмі» у номінації «За сприяння у вихованні підростаючого покоління».

Крім того, присвоєно звання лауреата премії «Українська книжка року» авторові трилогії «Самотність пророка, або Добрий Ангел Івана Франка: Роман-есей», «Поет і владика: Роман-есей», «Доктор і Професор, або На шляху поступу: Роман-есей» Леву Різнику (видавництво «Світ); авторові видання «Вулицями старого Києва» Ользі Друг (видавництво «Світ») та авторові видання «3 Божого саду. Рослини і тварини у Святому письмі» Андрію Топачевському (видавництво «Веселка»).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі діє ...
Наступна новина: На часі – оптимізація ...

КОМЕНТАРІ