Щонайменше двоє львівських посадовців і досі зареєстровані у російській соцмережі

Щонайменше двоє львівських посадовців і досі зареєстровані у російській соцмережі

25.06.15 18:27 0 532
Журналісти телеканалу ZIK вирішили з'ясувати, чи є ще патріотичні львівські чиновники у російських соцмережах. Адже, якщо вірити СБУ, це питання ледь не національної безпеки. З'ясувалося, на російському сайті «Вконтакті» зареєстровано щонайменше двоє високопосадовців. Ба більше. Там вдалось натрапити на інтернет-профіль голови Львівської ОДА Олега Синютки. Фото: bigmir.net

Про це йдеться у сюжеті журналіста перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Данила Мокрика.

Після заклику СБУ бути обережними та не користуватися російськими соцмережами, оскільки «вони є елементом інформаційної війни проти України», знайти на російських сайтах львівських чиновників справа непроста, але можлива.

До прикладу, журналісти «Огляду дня» таки відшукали сторінки щонайменше двох високопосадовців – заступника голови ОДА Андрія Корната та директора департаменту «Адміністрація міського голови» Андрія Москаленка. Щоправда, вони переконують: сторінки неактивні.

«Я її не використовую. Проте не видаляв, адже там є частина друзів. Можливо, той чи інший контакт з університетських часів міг зберегтися», – переконує Андрій Москаленко.

Вдалось знайти «Вконтакті» і сторінку, зареєстровану на Олега Синютку. Проте голова Львівської ОДА запевняє, вона – не його. Мовляв, не надто захоплюється соцмережами.

«Я навіть маю зауваження до деяких голів районних державних адміністрацій, бо в мене іноді складається враження, що вони тільки те й роблять, що сидять у соціальних мережах», – зізнався Синютка.

Але де-не-де в російському інтернеті український чиновник ще знайдеться – бодай колишній. У тій же мережі «Вконтакті» досі можна побачити сторінку екс-голови РНБО Андрія Парубія.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На часі – оптимізація ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ