У Львові на фестивалі «Вітер На-Дії» збереться молодь з різних куточків України

У Львові на фестивалі «Вітер На-Дії» збереться молодь з різних куточків України

25.06.15 16:11 0 471
У Львові активно готуються до молодіжного фестивалю «Вітер На-Дії», який відбудеться 23-26 липня. Захід є одним із етапів підготовки до Світового дня молоді, що відбудеться у 2016 році у Кракові.

Про це під час прес-конференції щодо молодіжного фестивалю повідомляють організатори, передає кореспондент IA ZIK.

Молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії» пропонує унікальне поєднання цікавого відпочинку та духовного розвитку. Сучасна християнська музика, «Вільний університет», духовна програма, вечірня ватра, нічний музичний марафон та ще багато інших сюрпризів готують для молоді з усієї України.

«На жаль, християнська молодь не має місць для зустрічей, і тому у нас зародилась ідея про створення місця для зустрічей. Цей фестиваль, передусім, і є майданчиком зустрічей духовного розвитку для кожного», – розповідає голова комісії у справах молоді УГКЦ, о.Ростислав Пендюк.

О.Ростислав додає, що основна мета: за такий короткий проміжок часу вмотивувати молодих людей до дії.

«Ми розуміємо, що в країні зараз складний час, проте «Вітер На-Дії» – це не розважальний захід, це подія, яка об’єднає молодь, активізує її до дій в громаді. Тому такі заходи Україні зараз дуже потрібні», – зазначає о.Ростислав

Також у рамках фестивалю відбудеться унікальна акція «Розкажи Папі про Україну». Представники різних молодіжних молодіжних християнських організацій напишуть лист Папі Франциску.

«Ми відкриті для молоді з діаспори. Це чудова нагода об’єднатися молоді зі Львові із молоддю з усієї країни. Кожен учасник, який просто візьме каремат та спальник і зареєструється, буде забезпечений усім іншим необхідним. Можна брати і намет, адже ми будемо організовувати наметове містечко. Щоб взяти участь у фестивалі достатню зареєструватись на нашому сайті або безпосередньо під час фестивалю», – розповідає координатор фестивалю «Вітер На-Дії» Ірина Максименко.

Організатори зазначають, що минулого року участь у фестивалі взяло близько 1000 молодих людей, а цьогоріч очікують близько 3000 учасників.

«Програма фестивалю дуже насичена, кожен учасник зможе знайти щось для себе. Будуть різні майстер-класи, тренінги, концерти християнської музики, театральний фестиваль «На крилах вітру», відкриті екскурсі по місту, флеш-моб, цікаві квести та багато іншого. Також працюватимуть спортивні майданчики, творчі майстерні», – розповідає координатор майданчиків творчості та розвитку Катерина Степована.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ