Тернопілля: рятувальники завітали в гості до дітей у відпочинковий табір «Сонечко»

Тернопілля: рятувальники завітали в гості до дітей у відпочинковий табір «Сонечко»

25.06.15 08:06 0 476
Працівники Тернопільського районного відділу ДСНС України у Тернопільській області відвідали пришкільний відпочинковий табір «Сонечко» в селі Мишковичі та прийняли участь у святкуванні Дня здоро’я з девізом «Вивчи сам – допоможи іншому».

Завітавши у угості, рятувальники розповіли і показали дітям, як поводити себе у різних надзвичайних ситуаціях, а також як вберегти своє здоров’я і здоров’я близьких. Учасники табору змоделювали декілька надзвичайних ситуацій, а завідуюча підстанцією №3 екстреної медичної допомоги Ганна Пелишок на практиці показала дітям способи перев’язування ушкоджених кінцівок, розповіла про види кровотеч і методи їх зупинки.

Також з дітьми зустрілися провідний інспектор Тернопільського РВ УДСНС Андрій Мельник, начальник відділу освіти Тернопільської РДА Василь Цаль, представники відділення Червоного Хреста України у Тернопільському районі та фахівці сектору молоді та спорту Тернопільської районної державної адміністрації. Кожен з гостей мав що сказати дітям виходячи з досвіду та навиків своїх професій. Дорослі також отримали чимало позитиву від учасників табору, які розважалися патріотичними флешмобами, піснями і танцями.

Наприкінці свята учасників команд нагородили символічними подарунками за участь у змаганнях з надання домедичної допомоги, а також за активну участь в імпровізованій вікторині про охорону життя і здоров’я.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ