На Тернопіллі борщівські рятувальники провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

На Тернопіллі борщівські рятувальники провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

25.06.15 12:52 0 650
Днями Борщівські рятувальники із акцією «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» завітали до Міжгосподарського пансіонату "Лісова Пісня».

Дітвора радо вітала вогнеборців, оскільки наперед знала, що такі заходи надзвичайно насичені, пізнавальні та цікаві.

Працівники Служби порятунку провели короткі лекції з основ безпеки життєдіяльності у літній період, розповіли дітям, як запобігти пожежам у квартирах, будинках та на вулиці, як діяти у разі їх виникнення, а також навчили правилам безпечної поведінки у лісах та поблизу водойм.

Окрім цього, усім присутнім було продемонстровано показове застосування техніки та спеціального обладнання вогнеборців. Рятувальники розповіли про кожний елемент спорядження, тактико-технічні характеристики.

З великою цікавістю діти не лише слухали поради рятувальників з основних правил безпеки життєдіяльності, а й спостерігали за їх роботою. Крім того, присутні мали можливість уважно роздивитися бойове спорядження бійців ДСНС, приміряти окремі елементи, сфотографуватися на згадку. Аби діти не забували правила безпеки життєдіяльності та корисну інформацію їм вручали тематичні листівки та пам’ятки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ