Тернопільська область: за добу виявлено 5 вибухонебезпечних придметів

Тернопільська область: за добу виявлено 5 вибухонебезпечних придметів

25.06.15 14:14 0 692
23 червня о 14:30 групою піротехнічних робіт АРЗ СП Управління ДСНС України у Тернопільській області поблизу села Мислова Підволочиського району, на відкритій території вилучено та знешкоджено 3 вибухонебезпечних предмети, а саме мінометну міну калібру 85мм. часів Першої світової війни, артилерійський снаряд калібру 85 мм та гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

Того ж дня, групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Тернопільській області в селі В. Бірки Тернопільського району, на місці виникнення надзвичайної ситуації виявлено та зосереджено в безпечному місці для подальшого знищення: дві запалювальні стокілограмові авіабомби.

Управління ДСНС України у Тернопільській області застерігає:

Громадяни, якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпаси або є невідомим, не торкайтеся його. Ступінь небезпеки вибухонебезпечних речей можуть визначати тільки професійні піротехніки. Саме вони й приймають рішення про подальшу долю підозрілих предметів. Місце, де виявлено небезпечну знахідку, варто обгородити та організувати його охорону, щоб ніхто не зміг на неї випадково наткнутися. Слід припинити будь-які сільськогосподарські чи інші роботи на цій ділянці. Про підозрілий предмет необхідно терміново повідомити підрозділ ДСНС, зателефонувавши за номером 101. У нагоді також можуть стати й представники органів місцевого самоврядування, які мають відповідні інструкції з цивільного захисту населення в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что представляет собой DJ ...
Наступна новина: Печать буклетов в ...

КОМЕНТАРІ