Чернігів: Розпочалася перша зміна у таборі "Дружба"

Чернігів: Розпочалася перша зміна у таборі "Дружба"

25.06.15 09:54 0 498
Урочисте відкриття першої зміни відбулося у таборі "Дружба", що має статусвідокремленого структурного підрозділу – відділення дитячого оздоровлення санаторного типу Чернігівської міської лікарні № 1. Зі святом колектив і дітей привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов, начальник управління охорони здоров'я міської ради Юрій Бойко та головний лікар міської лікарні №1 Андрій Жиденко.

Зокрема, міський голова зазначив, що у таборі створені усі умови для повноцінного відпочинку й оздоровлення дітей. Він побажав юним чернігівцям яскравих вражень від літа, нових друзів, зміцніти та підрости, щоб впевнено повернутися до школи. Спілкуючись із журналістами, О.Соколов зауважив, що Чернігів – чи не єдине місто в Україні, де збережено заклад такого типу, що пропонує безкоштовне оздоровлення для дітей. Цього року у таборі "Дружба" відпочинуть та покращать здоров'я 540 дітей (три зміни по 180 дітей), на фінансування табору з міського бюджету виділено близько 1,5 млн грн.

Під час урочистого відкриття зміни кожен із шести загонів презентував свою назву та девіз, діти внесли прапор "Дружби" та виконали свій гімн, а ще представили гостям концертну програму.

За словами А.Жиденка, під час відпочинку у таборі "Дружба" маленькі чернігівці забезпечені збалансованим п'ятиразовим харчуванням (вартість 65 грн на день), отримують лікувальні або профілактичні процедури. У відділенні створені всі необхідні умови для оздоровлення – басейн, масаж, комплекс методів фізичної реабілітації. Крім якісного оздоровлення, дітям пропонується змістовна розважальна програма, спортивні та культурно-масові розваги: спортивні ігри (у таборі є баскетбольне, волейбольне та футбольне поля), ігри на дитячих майданчиках, різноманітні конкурси, концерти і дискотеки.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ