У Львівській області у Перемишлянах відбувся "Пробіг за здоровий спосіб життя"

У Львівській області у Перемишлянах відбувся "Пробіг за здоровий спосіб життя"

25.06.15 10:37 0 539
У Перемишлянах 21 червня 2015 року представники місцевого осередку громадського об'єднання "Сокіл" та активісти ВО "Свобода" організували "Пробіг за здоровий спосіб життя".

У спортивному заході взяли участь 16 учасників віком від 14 до 16 років. Переможцям пробігу голова Перемишлянського районного осередку ВГО "Сокіл" Ігор Сохоцький вручив абонемент у львівський аквапарк та грамоти.

Молодь, за його словами, має усвідомлювати важливість здорового способу життя, морально, психічно та фізично самовдосконалюватись, дбайливо ставитися до власного здоров'я та здоров'я близьких.

"Однією з найважливіших причин, які призводять до погіршення стану здоров'я людини, є недостатньо високий рівень культури здоров'я. Спостерігаємо небезпечну тенденцію стрімкого поширення алкоголізму, тютюнопаління, наркоманії, насамперед у молодіжному середовищі. Саме тому метою нашого заходу є спонукати молодь до здорового способу життя. Займайтеся спортом, ідіть на турніки, бігайте, катайтеся на велосипеді, бо коли здорові ви – здорова нація!" – підкреслив Ігор Сохоцький.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ