У Львівській області відбулась семінар-нарада з інспекторським складом підпорядкованих підрозділів

У Львівській області відбулась семінар-нарада з інспекторським складом підпорядкованих підрозділів

25.06.15 08:06 0 534
24 червня на базі Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулася семінар – нарада з інспекторським складом підпорядкованих підрозділів. Очолив засідання начальник Головного управління Сергій Дмитровський.

Під час наради обговорили попередні результати перевірки об’єктів підвищеної небезпеки, потенційно-небезпечних об’єктів та об’єктів, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави, проаналізували статистику пожеж в області і стан ведення адміністративної діяльності в окремих районах області. Також під час засідання обговорили стан забезпечення пожежної безпеки в лісах та природних екосистемах, й організацію перевірки водних об’єктів.

Важливим питання роботи підрозділів ДСНС залишається дотримання законності при проведенні перевірок, застосування запобіжних заходів щодо нафтових терміналів, під час перевірки на яких виявленні недоліки, що сприяють виникненню пожежі, загибелі людей на них та ускладнюють умови їх гасіння.

У своєму зверненні до колег Сергій Дмитровський зазначив: « Ми повинні вживати усіх можливих заходів щодо запобігання пожеж в лісах та на торфополях. Слід здійснювати постійний моніторинг пожежонебезпечної ситуації, пов’язаної з установленням сухої погоди, та забезпечити готовність особового складу та техніки до ліквідації можливих пожеж та їх наслідків. Для висвітлення цих важливих питань слід залучити представників ЗМІ, аби охопити якнайбільшу кількість населення».

За результатами наради, визначено основні напрямки подальшої роботи підрозділів ДСНС у галузі профілактики виникнення небезпечних ситуацій. Зокрема, триватимуть здійснення патрулювань та рейдових перевірок з представниками лісокористувачів, органами виконавчої влади, засобами масової інформації щодо виявлення несанкціонованого спалювання громадянами сухої трави. Також триватиме співпраця з волонтерськими організаціями та координація їх діяльності, спрямованої на попередження пожеж у лісопаркових зонах та лісових масивах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ