У Луцькій художній школі відкрито виставку робіт учнів та викладачів школи з нагоди 50-го випуску

У Луцькій художній школі відкрито виставку робіт учнів та викладачів школи з нагоди 50-го випуску

25.06.15 09:36 0 550
Перші свідоцтва про навчання у художній школі 1965 року отримали 36 випускників, серед яких і нинішній директор школи, заслужений працівник культури України Іван Гаврилюк та викладач школи Валентина Попова. Цьогоріч навчання у школі завершили 99 учнів.

На відкриття виставки завітали одні з перших викладачів школи Валентин Кирилков та Вальдемар Пясецький, випускник школи, начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Леонід Герасимюк.

Колектив школи та усіх присутніх на заході з ювілейним випуском привітала начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, яка зауважила, що Луцька художня школа одна із лідерів аналогічних закладів України, її учні отримують високого рівня початкову мистецьку освіту. Про це свідчать творчі досягнення учнів, а також кількість випускників, які продовжують навчання у мистецьких закладах та достойно реалізовують себе у творчості. Тетяна Гнатів побажала викладачам школи творчого неспокою, талановитих учнів, нових здобутків та перемог, а цьогорічним і майбутнім випускникам – творчої самореалізації та втілення найамбітніших власних задумів.

Виставку можна оглянути щодня, окрім суботи та неділі. Телефон для довідок 251557, 251345.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді від ...
Наступна новина: Чернівці: Сім’ї загиблих ...

КОМЕНТАРІ