В Луцьку “Стежина здоров’я”

В Луцьку “Стежина здоров’я”

25.06.15 09:06 0 534
Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді уже вкотре в літній період дарує дітям, які потребують особливої уваги та підтримки незабутні враження. Уже вдруге, благодійний захід “Еколого-туристична стежина здоров'я” організований у партнерстві з КП “Парки та сквери м. Луцька” та приватним підприємцем Олександром Оришко, відбувся в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Учасниками благодійної акції стали 30 дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. Підлітки мали чудову нагоду доторкнутися до живої природи та випробувати власні сили на канатній стежині здоров'я, яка у свою чергу принесла їм величезну насолоду. Захід мав на меті залучення дітей до активного та здорового способу життя, заняття спортом, набуття навичок канатного тренування.

Постійним партнером у благодійних заходах є ВАТ Львівський холодокомбінат ТМ “Лімо”, завдяки якому усі присутні отримали солодкий подарунок - морозиво, а також прохолодний напій - квас від підприємця Орисі Шеремети.

Луцький міській центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Горіх буде жити
Наступна новина: Садовий про театр ім. Лесі ...

КОМЕНТАРІ