У Волинській області рятувальники навчали вихованців пришкільного табору діям під час виникнення терористичного акту

У Волинській області рятувальники навчали вихованців пришкільного табору діям під час виникнення терористичного акту

25.06.15 09:46 0 491
23 червня рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська Волинської області провели День цивільного захисту на території Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 для вихованців пришкільного табору.

Під час заходу співробітники ДСНС розповіли дітям, як треба діяти у випадку виявлення вибухонебезпечного предмету, як користуватися вогнегасниками та протигазами. Особливу увагу акцентували на порядку дій у випадку терористичного акту чи його загрози: як слід укомплектувати екстрену валізу, як поводитися під час евакуації і де ховатися у випадку небезпеки.

Крім того, рятувальники продемонстрували вихованцям пришкільного табору можливості пожежно-рятувальної техніки та вручали листівки з переліком основних правил безпеки при настанні надзвичайної ситуації, аби вдома діти могли переглянути корисну інформацію.

Подібні заняття покликані підвищити обізнаність молоді у питаннях цивільного захисту і теоретично підготувати підростаюче покоління до дій у будь-яких непередбачуваних ситуаціях.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Чернігів: Розпочалася перша ...

КОМЕНТАРІ