У Луцьку буде проспект Героя України Василя Мойсея

У Луцьку буде проспект Героя України Василя Мойсея

25.06.15 08:44 0 568
Депутати міської прийняли рішення “Про вшанування пам'яті Героя України Василя Мойсея”. Секретар міської ради Сергій Григоренко пояснив, що проект рішення було підготовлено на запит депутата міської ради Андрія Козюри, який просив назвати ім'ям Василя Мойсея одну із вулиць міста Луцька.

“У лютому 2014 року на Меморіальному комплексі “Вічна Слава” у Луцьку був похований Герой України Василь Мойсей, який загинув у Києві 20 лютого під час найкривавіших подій Революції Гідності. Тож пропонується назвати ім'ям Героя частину проспекту Перемоги, який проходить біля Меморіального комплексу “Вічна Слава” ( Перемоги від будівлі № 2 до будівлі № 8). За цими адресами немає житлових будинків, там знаходяться адміністративні споруди, тож на це потрібні незначні витрати, які не стосуватимуться жителів міста”, - зазначив Сергій Григорено.

Доповідач акцентував і на тому, що це компромісне рішення, не образить почуттів літніх людей, які перемогли фашизм, адже частина проспекту від історичного факультету СНУ і до шляхопроводу через залізничну колію, як і раніше, матиме назву Перемоги.

До 1 серпня мають встановити відповідні інформаційні стенди та таблички.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2014 році в будівництво ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ