В Луцьку депутати озвучили свої запити і запитання

В Луцьку депутати озвучили свої запити і запитання

25.06.15 08:12 0 663
Сформувавши порядок денний роботи сесії, депутати перейшли до озвучення своїх запитів і запитань.

Депутат Микола Яручик озвучив кілька запитів, усі були підтримані колегами. Він просив відремонтувати відмостку, під'їзди, замінити каналізаційну трубу, встановити лічильник тепла у будинку на вулиці Гнідавська, 65, здійснити там освітлення прибудинкової території та ремонт двору на бульварі Дружби народів, 15.

Депутат Павло Данильчук у своєму запиті просив зобов'язати департамент ЖКГ знести приміщення колишнього напівзруйнованого газорозподільчого пункту, яке знаходиться на вулиці Станіславського, і зробити там належний благоустрій території. Також, за його словами, у будинку 52 на цій же вулиці підтоплює підвальне приміщення, а тому необхідно напрацювати пропозиції щодо розв'язання цієї проблеми.

Крім того, він наголосив, що у будинку на вулиці Лесі Українки, 67 відпадає облицювальна плитка з фасаду. За його словами, це становить небезпеку для життя людей.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що частину плитки уже зняли з фасаду і встановили захисні сітки, щоб не травмувати людей. Жителям будинку пропонували кілька варіантів відновлення фасаду, були інвестори, які планували допомогти, але їх жоден варіант не влаштував. Але безперечно, проблему потрібно вирішувати, - сказав міський голова.

Аскольд Пекарський наголосив на необхідності ремонту паркетного покриття у першій середній групі ДНЗ №9 та придбання нових ліжок у дитячу спальню. Просив депутат навести лад із закинутим приміщенням на проспекті Молоді, 8, адже мешканці навколишніх будинків нарікають, що там збираються наркомани та п”яниці.

Депутат Андрій Осіпов теж озвучив кілька запитань та запитів. Зокрема, він зауважив, що його колега Євген Ткачук ще у 2012-13 роках подавав запити щодо ремонту даху будинку на вулиці Бенделіані, 1 та прилеглої прибудинкової території, однак, роботи й досі не виконані. Депутат цікавився, коли планують розпочати ремонти.

Євген Ткачук зауважив, що зустрічався з мешканцями будинку Бенделіані, 1 і обговорив усі проблемні питання. За його словами, було досягнуто домовленості про будівництво дитячого майданчику, демонтаж незаконно встановлених гаражів та ремонт даху.

Міський голова Микола Романюк поінформував Андрія Осіпова, що усі роботи по будинку на вулиці Бенделіані, 1 будуть зроблені цього року. На жаль, у попередні роки не вдалося виконати ці роботи, бо не було коштів.

Депутат Ігор Поліщук звернувся з проханням відремонтувати заїзд у двори будинків на вулиці Привокзальній, 2,4. За його словами, це невеликий відрізок дороги, який знаходиться у жахливому стані.

У свою чергу Ірина Констанкевич озвучила два запитання до Миколи Романюка. Вона попросила надати їй інформацію щодо виділених коштів на літнє оздоровлення дітей у цьому році та за попередні роки, а також перелік ремонтних робіт, які планується зробити цьогоріч у Палаці урочистих подій.

Олександр Плісецький запитав Миколу Романюка чи планується вирішувати питання з будівництвом каналізації у будинку на проспекті Волі, 70. За його словами, там люди змушені ходити у вбиральню на вулицю.

Міський голова розповів, що у цьому будинку усі квартири приватизовані. Людям пропонували облаштувати санвузол в будинку, але необхідно було зменшити наявні приміщення. Громадяни відмовилися від такої пропозиції.

Також свої запити озвучили депутати Богдан Шиба, Сергій Сівак, Наталія Бунда та Олена Голєва.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ