Народний депутат України Дмитро Лубінець подякував Миколі Романюку і територіальній громаді Луцька за допомогу мешканцям Волновахи

Народний депутат України Дмитро Лубінець подякував Миколі Романюку і територіальній громаді Луцька за допомогу мешканцям Волновахи

25.06.15 08:03 0 534
Депутати міської ради зібралися на чергову 75-у сесію. Перед початком роботи до присутніх звернувся народний депутат України Дмитро Лубінець. Він зазначив, що між Луцьком і Волновахою налагоджено тісну співпрацю. “Я дякую усім лучанам за допомогу. Можливо, багато хто не дооцінює те, що робиться, але нам важливо відчувати, що в біді ми не одні, і ви нам допомагаєте. Це демонструє, що Україна - єдина країна”, - наголосив народний депутат.

Він вручив територіальній громаді Луцька в особі міського голови Миколи Романюка подяки від себе особисто та Волноваського міського голови Сергія Демченка.

Микола Романюк подякував Дмитру Лубінцю за відзнаку та наголосив, що “лучани допомагають людям, які знаходяться у непростій ситуації. У місто Волноваха було передано реанімобіль від підприємства “СКФ Україна” та медикаменти. До Луцька на Великодні свята приїзджали 68 дітей з Волновахи. Було багато бажаючих взяти їх до себе на проживаннян. Лучани розуміють, що не на словах, а на ділі треба робити, аби наша країна була єдина і нам її разом розбудовувати. У першу чергу треба спілкуватися з дітьми, адже вони майбутнє нашої держави”.

Також Микола Романюк повідомив, що нині у таборі “Ровесник” перебувають діти з Волновахи. У липні приїде ще одна група на відпочинок.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Свято ягід ...

КОМЕНТАРІ