Рівненщина: демобілізованих консультують у тандемі з

Рівненщина: демобілізованих консультують у тандемі з "Психологічною службою Євромайдану"

25.06.15 08:31 0 533
Черговий семінар для військовослужбовців та учасників АТО відбувся 19 червня у Рівненському міському центрі зайнятості. Відвідувачам розповіли про послуги служби зайнятості та зробили акцент на підтримці службою майбутніх підприємців. Зокрема, мова йшла про можливість отримання одноразово матеріального забезпечення на період пошуку роботи для відкриття власної справи.

Для тих, хто виявив бажання працевлаштуватися, запропонували інформацію про роботодавців міста, зібрану та розміщену у паспортах підприємств, установ, організацій та фірм. Також мова йшла про можливість перепідготовки за цивільними спеціальностями, навчання для розширення навичок, аби адаптувати військовий фах до мирного життя.

Але найважливіша, на думку фахівців центру зайнятості, частина заходу була присвячена психологічній підтримці вояків, їхній адаптації до поствійськового життя. В ній взяла участь психолог громадської організації «Психологічна служба Євромайдану» Ольга Яковлєва.

Всі учасники заходу отримали поради та рекомендації, відповіді на запитання, які стосувалися не лише самих відвідувачів, але й друзів, з якими вони служили, близьких та рідних. Усього в заході взяли участь 11 демобілізованих.

Рівненський міський центр зайнятості планує продовжити співпрацю з громадською організацією «Психологічна служба Євромайдану».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ