У Хмельницькому міліціонери затримали чоловіка,якого підозрюють у серії крадіжок телефонного кабелю

У Хмельницькому міліціонери затримали чоловіка,якого підозрюють у серії крадіжок телефонного кабелю

25.06.15 08:10 0 524
Протягом останнього року 35-річний чоловік викрадав на території міста Хмельницького телефонні кабелі. Вдень він оглядав підвальні приміщення житлових будинків, а ввечері вчиняв крадіжку.

Злочинець звичайним ножем зрізав дріт, складав у сумки та непомітно виходив з приміщення. Потім він обпалював ізоляційне гумове покриття та здавав кабель у пункти прийому металобрухту. Загалом слідчим вже вдалося довести причетність підозрюваного до 14 подібних крадіжок.

Окрім матеріальної шкоди підприємству — власнику телефонних кабелів, злочинець завдав немало клопоту і місцевим жителям, адже для багатьох із них домашній телефонний зв'язок став недоступним.

Як розповів начальник Хмельницького міськвідділу міліції Валерій Онісьєв, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження по факту вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яке в подальшому буде направлено з обвинувальним актом до суду.

За вчинення кримінальних правопорушень чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років. Раніше він вже був судимий за майнові злочини.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У столиці Росії ...
Наступна новина: Рівненщина: вогонь пошкодив ...

КОМЕНТАРІ