На Вінниччині обговорили проблемні питання туристичної галузі (+фото)

На Вінниччині обговорили проблемні питання туристичної галузі (+фото)

26.06.15 10:18 0 534
За ініціативи Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації та Регіональної ради підприємців при облдержадміністрації розпочато серію галузевих зустрічей з представниками малого і середнього підприємництва окремих сфер діяльності з метою виявлення проблемних питань розвитку галузі та напрацювання шляхів їх вирішення.

Перша зустріч, яка відбулась 24 червня в Департаменті регіонального економічного розвитку облдержадміністрації була присвячена питанням розвитку туристичної галузі. У зустрічі прийняли участь представники 15 ведучих туроператорів Вінниччини. Ними були підняті проблемні питання організації надання туристичних послуг, як зовнішнього так і внутрішнього туризму. Були напрацьовані першочергові кроки, які необхідно здійснити та визначені відповідальні особи по кожному заходу.

В підсумку зустрічі кожен представник туристичної галузі поділився враженнямивід проведеної зустрічі. Окрім подяки за ініціативу по проведенню такою зустрічі, майже кожен представник висловив своє бачення подальшої співпраці, а саме необхідність об'єднання в Асоціацію дляможливості представленняспільних інтересів, напрацювання пропозицій врегулювання проблемних питань та захисту .







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что представляет собой ...
Наступна новина: Шкільна кампанія із ...

КОМЕНТАРІ