Керівник Любешівської районної організації ВО "Свобода" отримав медаль "За жертовність та любов до України"

Керівник Любешівської районної організації ВО "Свобода" отримав медаль "За жертовність та любов до України"

26.06.15 08:56 0 611
18 червня 2015 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет нагородив медаллю "За жертовність та любов до України" волонтера, керівника Любешівської районної організації ВО "Свобода" та заступника голови Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська Анатолія Пушкіна.

З нагоди святкування річниці створення свободівського батальйону спеціяльного призначення МВС "Січ" Патріарх УПЦ (КП) Філарет нагородив медалями "За жертовність та любов до України" 38 представників зі всіх регіонів України, які займаються волонтерською діяльністю і допомагають українським воїнам.

Серед волонтерів також нагородили медаллю "За жертовність та любов до України" заступника голови Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська, керівника Любешівської районної організації ВО "Свобода" Анатолія Пушкіна.

"Нагорода, яку мені вручив Патріарх УПЦ КП Філарет, не моя особисто. Вважаю, що це заслуга та нагорода для всіх волинян і для всіх справжніх українців та патріотів, які долучаються до цієї важливої справи. Неодноразово вирушаючи на передову, долаючи тисячі кілометрів, я відчував надзвичайну відповідальність при транспортуванні важливих вантажів для бійців добровольчих батальйонів, Збройних Сил України та бачив радість наших бійців, котрі отримували від волонтерів необхідні для них речі. Адже наші солдати відчувають підтримку власного народу. Переконаний, що Україну не зможе захопити жоден окупант, бо військо, яке підтримує власний народ, не здолати. Тому ми все рівно переможемо російського агресора, повернемо наші землі та побудуємо свою, Богом дану Україну", – зазначив керівник Любешівської районної організації ВО "Свобода" Анатолій Пушкін.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ