Діти закарпатських прикордонників,учасників АТО,поїдуть на оздоровлення до Угорщини

Діти закарпатських прикордонників,учасників АТО,поїдуть на оздоровлення до Угорщини

26.06.15 09:31 0 650
Співпраця прикордонників Закарпаття з угорськими колегами полягає не лише у справі забезпечення надійної охорони спільної ділянки кордону. В цьому вдалось пересвідчитись під час чергової міжнародно-представницької зустрічі Прикордонних Уповноважених України та Угорщини, яка відбулась 24 червня в Ужгороді.

Після обговорення питань прикордонної співпраці та планів щодо реалізації спільних заходів з охорони державного кордону, представники угорської поліції здійснили благодійну місію. По п'ять прикордонників Чопського та Мукачівського загонів, з числа тих, що виконували свій конституційний обов'язок в зоні АТО, отримали путівки на оздоровлення своїх дітей у літньому таборі у Ніредьгазі (Угорщина). Заступник начальника управління поліції Саболч-Сатмар-Березької області, полковник поліції, доктор Жолт ГУДАК, який вручав путівки, зазначив, що угорська поліція високо цінує співпрацю з українськими прикордонниками і глибоко поважає тих воїнів, яким довелось і щоденно доводиться нести службу на сході України в умовах воєнних дій. Також пан ГУДАК додав, що угорська Сторона докладе максимуму зусиль аби відпочинок для українських діточок став максимально корисним і незабутнім. До слова, виконувати обов'язки керівника літнього табору буде заступник начальника дорожньої поліції Саболч-Сатмар-Березької області, підполковник поліції Тігомир СІКСАЇ, який також був присутній на заході.

В свою чергу, начальник Чопського прикордонного загону підполковник Сергій КРЕНЬ щиро подякував угорським колегам від імені всіх закарпатських охоронців кордону за такий прояв поваги і благородства та зазначив, що такі вчинки є гарним прикладом добросусідства.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Телевизионный сериал ...
Наступна новина: В Чернігівській області у ...

КОМЕНТАРІ