На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну надзвичайну ситуацію на автозаправній станції

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну надзвичайну ситуацію на автозаправній станції

26.06.15 14:34 0 546
24 червня на одній із автозаправних станції Красилова відбулись пожежно-тактичні навчання, метою яких була перевірка рівня готовності до ліквідації умовної пожежі працівників 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області, персоналу об’єкту та служб цивільного захисту району.

Згідно плану тренування, на території автозаправної станції зі складом паливно-мастильних матеріалів виникло загоряння та розгерметизація резервуару об'ємом 75 куб. м, в якому зберігався бензин. Можливий вилив та подальше розтікання палива створило загрозу розповсюдження пожежі на інші резервуари та промислові приміщення. За допомогою повітряно-механічної піни рятувальники успішно ліквідували умовну пожежу та охолодили сусідні резервуари.

Під час навчань працівники ДСНС звернули особливу увагу на кількість та найменування нафтопродуктів, що зберігаються в ємностях, забезпеченість об’єкту засобами протипожежного захисту та пожежогасіння, а також стан протипожежного водопостачання.

Після завершення заходу було проаналізовано практичні заняття, а керівництву об’єкту надано рекомендації щодо усунення недоліків, що були виявлені під час проведення навчань.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ