Правоохоронці Львівщини викрили зловмисника,який викрав автомобіль

Правоохоронці Львівщини викрили зловмисника,який викрав автомобіль

26.06.15 08:09 0 565
Відповідно до статті 289 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до п'яти років позбавлення волі.

До Сколівського райвідділу міліції, 24 червня, звернувся 35-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомі викрали його автомобіль Nissan Sunny, який знаходився біля його будинку.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний раніше судимий 25-річний мешканець міста Стрий.

«За словами зловмисника він мав намір викрадений автомобіль здати на автозлом, але йому це не вдалося оскільки він був зачинений. Після того, чоловік поїхав до свого товариша та залишив викрадений транспортний засіб у його гаражі», - розповів начальник Сколівського райвідділу міліції підполковника міліції Ігор Малькович.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: На Калинівському ...

КОМЕНТАРІ