Упродовж доби на водоймах Львівщини загинуло 2 людини,ще 1 пропала безвісти

Упродовж доби на водоймах Львівщини загинуло 2 людини,ще 1 пропала безвісти

26.06.15 09:47 0 529
24 червня о 13:10 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового міліції, що в с. Розвадів Миколаївського району в місцевому ставку виявлено тіло чоловіка, 1981 року народження. Рятувальники рятувального поста озера «Байкал» Львівської центральної рятувально-водолазної служби витягнули із води тіло, без ознак насильницької смерті.

Того ж дня о 17:27 від чергового міліції надійшло ще одне повідомлення про те, що в с. Волове Перемишлянського району на березі місцевого ставка знайдено речі чоловіка, 1978 року народження. З настанням світлої пори доби 25 червня водолази аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби розпочали пошукові роботи.

О 16:30 в с. Тщенець Мостиського району в місцевому ставку виявлено тіло чоловіка, 1938 року народження. Повідомив про подію черговий міліції. Тіло з води, без ознак насильницької смерті, було витягнуто водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби.

Загалом від початку року на водоймах Львівської області виявлено 31 загиблу особу, з них 5 дітей.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкрай стурбоване такою статистикою та нагадує, що основними умовами безпечного відпочинку є правильний вибір і обладнання місць для купання, навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах, постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих. Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади та обладнаних для цього місцях. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18, повітря не нижче +24.

Не лізьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у воду напідпитку, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах.

Купаючись на “дикому пляжі” чи у незнайомому місці – не пірнайте з берега, гірки, дерева; у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою; купатися краще там, де є рятувальні служби; особливо слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді не передбачувана; утримуйтеся від далеких запливів: переохолодження – головна причина трагічних випадків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: з ...
Наступна новина: Что такое саморегулируемые ...

КОМЕНТАРІ