Йосиф Ситник: "Синютка намагається бути "смотрящим" за Львівською облрадою"

Йосиф Ситник: "Синютка намагається бути "смотрящим" за Львівською облрадою"

26.06.15 14:37 0 600
На Львівщині відбувається системне втручання голови ЛОДА Олега Синютки у роботу ЛОР. Про це 24 червня 2015 року під час прес-конференції повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Йосиф Ситник.

"Вперше за останні п'ять років роботи ЛОР з'явився голова ЛОДА – "смотрящий за ЛОР". Такого ще не було ні при паростках диктатури, ні при Януковичу і такий факт не можна завивати у папірчики, нібито це тісна продуктивна співпраця між адміністрацією і облрадою", – зауважив Йосиф Ситник.

Серед іншого свободівець повідомив, що не розуміє, на яких підставах голова ЛОДА приходить на засідання голів фракцій та депутатських груп в обласній раді. "Такого в регламенті не передбачено, але оскільки інші керівники фракцій та депутатських груп є прямими підлеглими Олега Синютки, чи державними службовцями, або є керівниками різних державних структур, то вони отримують морально-психологічний тиск з боку голови ОДА при ухваленні управлінських рішень, вигідних йому, але не вигідних громаді Львівщини", – наголосив Йосиф Ситник.

Крім того, голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді розповів й про інший факт тиску на депутатів облради: "Телефоном викликають депутатів на сесію за вказівкою Синютки. Хто уважно спостерігав за сесією облради 16 червня 2015 року, то зауважив, що на робочих місцях колишніх представників Партії регіонів та позаду сесійної зали до обіду було багато пустих місць – депутатів не було, але коли забракло голосів для ухвалення рішення про перспективний план "колективізації" громад, депутатів почали у телефонному режимі викликати для потрібних Синютці голосів, бо за це його пресують у Києві".

Йосиф Ситник запевнив, що депутати від ВО "Свобода" у Львівській обласній раді не підтримуватимуть жодних рішень, які суперечать волі територіяльної громади, або які є корпоративними чи іншими вигідними виключно для Синютки чи партії "Самопоміч", Націоналісті не дозволять тимчасовим головам ОДА чинити тиск і втручатись у діяльність облради.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Для розвитку вуличного ...

КОМЕНТАРІ