Народний депутат Денисенко готовий покрити збитки від намету біля РАЦСу в Чернігові

Народний депутат Денисенко готовий покрити збитки від намету біля РАЦСу в Чернігові

26.06.15 08:06 0 514
Народний депутат Андрій Денисенко демонтує намет та сцени на зеленій зоні за міським будинком РАЦС у Чернігові 10 серпня цього року.

Про це він повідомив у листі на ім'я начальника комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста». «Зазначеним листом хочу повідомити Вас, як керівника профільного підприємства, що гарантую 100% відшкодування всіх можливих збитків або шкоди, заподіяної зеленим насадженням внаслідок встановлення намету та сцени, за власний кошт», – говориться в листі.

У листі також ідеться, що «деякі політичні сили, які незадоволені високим рівнем організації роботи громадської приймальні народного депутата України, намагаються спекулювати на темі заподіяння шкоди зеленим насадженням, підбурюють місцевих мешканців проти мене (Андрія Денисенка) та моїх однодумців».

Для врегулювання зазначеного питання народний депутат запропонував надати йому для підписання проект договору або після демонтажу намету та сцени провести обстеження, скласти акт та надати рахунок до оплати.

За інформацією КП ««Дільниця з контролю за благоустроєм міста»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ