В Чернігівській області у гідрокар'єрі потонув 17-річний підліток

В Чернігівській області у гідрокар'єрі потонув 17-річний підліток

26.06.15 09:32 0 503
24 червня у Чернігові в гідрокар'єрі "Лісковиця" потонув 17-річний юнак. Як з’ясувалося, компанія молодиків відпочивала на березі водойми та час від часу ходила пірнати у воду, щоб охолонути. Близько 16:30 повертаючись на берег після чергового купання хлопці звернули увагу на те, що з ними нема їх товариша й одразу розпочали його шукати. Зрозумівши, що хлопець потонув, друзі звернулися за допомогою до рятувального поста.

О 17:00 рятувальники знайшли на дні водойми тіло юнака та підняли його на поверхню. Усі обставини трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

Щоб уникнути трагічних випадків на водоймах, рятувальники закликають населення бути уважними та обережними під час купання. Після тривалого перебування на сонці неможна одразу пірнати у воду, бо різка зміна температури може призвести до судоми кінцівок. Купайтеся тільки у спеціально відведених для цього місцях, з пологим і твердим дном. Розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега, не пірнайте в незнайомих місцях. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді та ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діти закарпатських ...
Наступна новина: Волинська область: з ...

КОМЕНТАРІ