Офтальмологи Тернопільщини прийняли участь у переривчастих курсах

Офтальмологи Тернопільщини прийняли участь у переривчастих курсах

26.06.15 08:53 0 543
У Центрі мікрохірургії ока, що в “Тернопільській університетській лікарні”, 24 червня, проведено переривчасті курси для міських, районних офтальмологів та інших лікувально-профілактичних закладів Тернопільщини, а також засідання обласного товариства лікарів-офтальмологів.

Даний захід відбувся відповідно до плану основних організаційних заходів департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації на 2015 рік та з метою підвищення фахового рівня лікарів.

Навчання проводили провідні спеціалісти в офтальмології – головний позаштатний спеціаліст-офтальмолог департаменту охорони здоров'я ТОДА, кандидат медичних наук, доцент кафедри оториноларингології, офтальмології та нейрохірургії ТДМУ імені І.Я.Горбачовського, завідувач відділення офтальмології (Центру мікрохірургії ока) “Тернопільської університетської лікарні” та доктора медичних наук, лікар-офтальмолог вищої категорії, співробітник відділу запальної патології ока ДУ “Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова НАМН України” Наталя Коновалова.

Розпочинаючи захід, з вітальним словом перед присутніми виступив Микола Турчин.

Впродовж переривчастих курсів озвучено такі теми як: “Лазерна і антіогенна терапія при діабетичній ретинопатії. Коли, кому і скільки?” лікаря-офтальмолога “Тернопільської університетської лікарні” Юлії Жилки та “Проблемні питання увеїтів” лікаря-офтальмолога вищої категорії, співробітника відділу запальної патології ока ДУ “Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова НАМН України” Наталії Коновалової.

Про те, що офтальмологи мають можливість прийняти участь у масштабному заході у сфері охорони здоров'я - науково-практичній конференції з міжнародною участю “Сучасна діагностика та лікування захворювань органу зору” повідомила лікар-офтальмолог “Тернопільської університетської лікарні” Юлія Жилка.

Вона надана інформацію стосовно участі офтальмологів у науково-практичній конференції з проведенням “Філатовських читань”.

Також у рамках засідання обласного товариства розглянуто ряд організаційних питань. Опісля переривчастих курсів та засідання обласного товариства лікарями-офтальмологами проведено консультаційний прийом громадян.

Прес-служба ДОЗ ТОДА,

фото – Андрія Зарусінського.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівник Любешівської ...

КОМЕНТАРІ