НЕФКО зацікавлена у співпраці з міською владою Рівного і готова розпочати з термомодернізації наших шкіл

НЕФКО зацікавлена у співпраці з міською владою Рівного і готова розпочати з термомодернізації наших шкіл

26.06.15 10:10 0 648
У Рівному побували представники міжнародної фінансової організації Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО), які провели переговори з міським головою Рівного Володимиром Хомком щодо співпраці в галузі енергозбереження.

– Міська влада визначила наступні пріоритети в галузі енергозбереження Рівного, – каже Володимир Хомко. – На першому місці стоїть облік енергетичних ресурсів, на другому – термомодернізація, на третьому – вдосконалення розподільчої мережі та генеруючи потужностей. І мені дуже приємно, що відомі світові фінансову установи підтримують саме таку програму дій.

Це, зокрема, стосується і НЕФКО, яка розглянула нашу заявку і прийшла до висновку, що вона може профінансувати наші проекти. Якщо вони будуть реалізовані, то декілька рівненських шкіл буде ТЕРМОМОДЕРНІЗОВАНО (утеплення, встановлення лічильника тепла та заміна вікон), серед яких ЗОШ № 18, №26 та № 27 будуть мати, по-перше, хороші показники з енергоспоживання, а, по-друге, що не менш важливо, гарний естетичний вигляд.

Василь Герус

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: С банком на ты
Наступна новина: 4 пожежі виникло на ...

КОМЕНТАРІ