На Житомирщині відсутність належної охорони допомогла зловмисникам обікрасти ювелірну крамницю

На Житомирщині відсутність належної охорони допомогла зловмисникам обікрасти ювелірну крамницю

26.06.15 09:05 0 581
25 червня уночі у м. Радомишлі невідомі проникли до торгівельного центру, де за 2,5 хвилини винесли із ювелірного кіоску сейф із золотими та срібними виробами вартістю понад 200 тисяч гривень. Міліція з'ясовує обставини та особи злодіїв.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Радомишльського РВ УМВС України в Житомирській області. Попередньо встановлено, що близько 3.00 невідомі під'їхали до торгівельного центру на автомобілі. Шляхом віджиму металопластикових дверей зловмисники проникли всередину приміщення і демонтували сейф з ювелірної крамниці. Викрадене завантажили у транспортний засіб і зникли.

Зловмисників було четверо, у темному одязі. Вилучено знаряддя, за допомогою яких невідомі зламували двері.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи.

Водночас міліціонери наголошують, що крамниця не була належно укріплена та не обладнана необхідними технічними засобами захисту. У магазині відсутнє і відеоспостереження.

Правоохоронці закликають громадян не бути легковажними у питаннях охорони майна та користуватися послугами професіоналів охорони.

Також міліція звертається до можливих очевидців події, які можуть володіти будь-якою інформацією щодо крадіжки або у період з 2.30 до 4.00 25 червня знаходилися у центральному районі міста Радомишля (вул. Велика Житомирська), із проханням повідомити ці відомості за номерами телефонів: (04132) 4-23-13, 4-31-06, 102 або звернутись безпосередньо до райвідділу міліції: вул. Мала Житомирська, 13.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ