Переваги систем складних сходів

Переваги систем складних сходів

27.06.15 00:25 0 1735
Практично кожна людина потребує в своєму житті такого приміщення, в якому вона буде почувати себе в повній безпеці від оточуючого світу. Таким приміщенням є свій власний дім, на своїй власній ділянці. Тут ми відпочиваємо, працюємо, виховуємо дітей і формуємо сім'ї. У власному домі ми створюємо такі умови, які б забезпечували максимально необхідний комфорт для кожного, хто в ньому проживає. Для кожного з нас дім - це місце, яке виконує в нашому житті кілька важливих функцій. Крім вище згаданої, сакральної, дім виконує і чисто практичну функцію, забезпечуючи типовий спосіб життя свого власника. Враховуючи, що задач, які людина виконує на протязі добі в добі достатньо, і всі вони відрізняються між собою, для кожної з них потрібно виділення окремого простору, обладнаного таким чином, щоб максимально забезпечувати виконання цих задач. Наприклад, коли нам необхідно приготувати їжу чи власне поїсти, ми йдемо на кухню, оскільки там є для цього і плита, і холодильник, і стіл, і столові прибори, і ще багато чого іншого. Аналогічно, коли ми хочемо спати, то йдемо до спальні, гостей приймаємо у вітальні, а вмиваємось у ванні.

Тобто, з точки зору архітектури, будь-який дім розділено на окремі, зв’язані між собою приміщення, кожне з яких має своє функціональне призначення. Звичайно ж, у такої хазяйновитої і запасливої нації, як українська, в домі повинно бути окреме приміщення, де можна зберігати різні речі і матеріали про запас, як то кажуть. Доволі часто таким приміщенням в домі є горище - простір між стелею і покрівлею. Для того, щоб приміщення не пустувало без діла, дехто перетворює його на мансарду - додатковий поверх для відпочинку, а дехто - використовує його саме як горище, де зберігає в перспективі потрібні або старі речі, щоб вони не захаращували простір в основних приміщеннях дому.

Зрозуміло, що для того, щоби потрапити на горище, необхідно або облаштувати стаціонарні сходи, або змонтувати їх складну модифікацію, яку ще називають драбиною. У випадку, коли дане приміщення не використовується постійно, наприклад, в якості мансарди, то сенсу робити стаціонарні сходи немає, оскільки це займає вільний простір в основних приміщеннях і доволі відчутно б’є по гаманцю власника.

Що таке складні сходи на горище

Тут вам стане у пригоді складна сходова система. До речі, у Львові купити сходи на горище ви можете на сайті siding.lviv.ua. Використання системи складних сходів вирішує одразу декілька ключових моментів:

1. По-перше, сходи в складеному вигляді знаходяться в зоні горища, що звільняє площу в приміщенні під ними.
2. По-друге, використання складних сходів означає, що приміщення горища не буде використовуватись регулярно, а тому необхідності в громіздких, просторих і дороговартісних стаціонарних сходах немає.
3. По-третє, виходячи із попереднього твердження, можна суттєво зекономити як на розмірах необхідного отвору в стелі, так і на розмірах і матеріалах самої драбини.
4. По-четверте, така форма дозволяє не порушувати стилістичної концепції стелі, оскільки в складеному вигляді повністю ховається в зону горища.

Висновки

Складні сходи для горища є прекрасним варіантом для доступу у це приміщення без необхідності постійного використання нижнього простору. Вони легкі, більш дешеві від стаціонарних і доволі легкі в монтажі.


Источник: http://www.siding.lviv.ua/index.php/produkciya/skhodi-na-gorishche
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Керамическая плитка для ...
Наступна новина: Что нужно помнить при ...

КОМЕНТАРІ