В Луцьку робоча група виявила порушників правил продажу пива,алкогольних,слабоалкогольних напоїв

В Луцьку робоча група виявила порушників правил продажу пива,алкогольних,слабоалкогольних напоїв

27.06.15 11:14 0 587
Начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Олександр Козлюк повідомив про проведення рейдів робочою групою з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі та ресторанного господарства щодо дотримання рішення Луцької міської ради від 20.04.2011 №9/23 “Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів” (зі змінами).

В ніч з 24 на 25 червня 2015 року робочою групою було проведено рейди, перевірено 13 об'єктів торгівлі та сфери послуг, виявлено три факти порушення ч.2 ст. 156 КУпАП, які зафіксовано працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, відділом муніципальної дружини Луцької міської ради та працівниками правоохоронних органів.

За фактом порушення норм вищезазначеного законодавства було складено три адміністративні протоколи на продавців міні-маркету «24h» на зупинці громадського транспорту, вул. Львівська, 29, торговому кіоску №36, вул. Володимирська, 18 а також в міні-маткеті на пр-т. Волі, 29б.

Ці протоколи буде передано на розгляд адміністративних комісій.

Управління розвитку підприємництва та реклами міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У міській раді ...
Наступна новина: Cудитимуть керівника ...

КОМЕНТАРІ