Рівненські міліціонери затримали іноземця за торгівлю людьми та сутенерство

Рівненські міліціонери затримали іноземця за торгівлю людьми та сутенерство

27.06.15 09:48 0 623
Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС області задокументували злочинну діяльність 51-річного громадянина Турецької Республіки, який займався втягненням дівчат у заняття проституцією.

Згідно з оперативною інформацією, іноземець приїздив до Рівного, аби налагодити «сексуальний туризм». Він знайомився з молодими дівчатами через інтернет та пропонував їм заробіток.

У «штаті» сутенера працювало 14 дівчат віком до 22 років. Усі вони – мешканки Рівненської області, із малозабезпечених родин. Правоохоронці встановили, що одну з повій чоловік втягнув у заняття проституцією у 17 років.

Клієнтами дівчат були як громадяни Туреччини, які приїжджали в Україну, так і сам звідник. Відпочинок з повіями коштував від 500 гривень до 150 доларів США.

У ході реалізації отриманої достовірної інформації 25 червня під час проведення санкціонованого обшуку на орендованій квартирі в обласному центрі міліціонери затримали трьох іноземців та трьох дівчат. Із сумок жінок міліціонери вилучили гроші, які вони отримали за надані послуги.

Крім того, чоловік займався вербуванням та переправленням дівчат іншій особі за кордон, де вони теж надавали сексуальні послуги. Як зазначив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош, зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) та за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна. СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: у дошкільних ...

КОМЕНТАРІ