У Рівненській області рятувальники ДСНС отримали від районної влади нове пожежно-рятувальне обладнання

У Рівненській області рятувальники ДСНС отримали від районної влади нове пожежно-рятувальне обладнання

27.06.15 15:31 0 584
26 червня співробітники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острог отримали від районної влади нове пожежно-технічне обладнання. В урочистій обстановці голова райдержадміністрації Віталій Ундір та голова районної ради Валентина Стрілецька передали колективу Служби порятунку Острожчини бензогенератор, бензопилу, мотопомпу та пожежні рукава.

«Районна влада постійно підтримує контакти з Державною службою з надзвичайних ситуацій, адже під час будь-яких аварій та надзвичайних подій ми співпрацюємо та разом надаємо допомогу нашим громадянам. Рятувальники постійно потребують оновлення обладнання для більшої оперативності під час вирішення поставлених завдань», - зазначив очільник району Віталій Ундір.

В свою чергу начальник Головного управління ДСНС Рівненщини полковник служби цивільного захисту Сергій Крук подякував керівникам Острозького району за постійну підтримку та допомогу рятувальному підрозділу. «Завдяки постійній підтримці з боку як обласної влади, так і керівників районної ланки матеріально-технічна база наших рятувальників невпинно розвивається та вдосконалюється. Отримане обладнання дозволить більш оперативно діяти під час допомоги населенню», - відмітив полковник Сергій Крук.

Довідково: протягом 2015 року рятувальники Острозького району 54 рази виїжджали за сигналом «Тривога» для виконання завдань за призначення. Співробітники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини успішно ліквідували 41 пожежу та 4 рази надавали допомогу населенню під час різного виду надзвичайних пригод.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На кінофестивалі ...
Наступна новина: На земельному аукціоні у ...

КОМЕНТАРІ