Cудитимуть керівника підрозділу міліції та його спільника за незаконне придбання зброї (додано )

Cудитимуть керівника підрозділу міліції та його спільника за незаконне придбання зброї (додано )

27.06.15 11:18 0 552
Слідчим відділом прокуратури Рівненської області завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника підрозділу одного з районних відділів органів внутрішніх справ в області та його спільника, які незаконно придбали зброю.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України (носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

- Капітана міліції та його спільника затримали працівники прокуратури спільно з УСБ України в Рівненській області у квітні 2015 року безпосередньо на місці вчинення злочину під час купівлі останніми двох одиниць вогнепальної зброї, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

- У ході досудового розслідування здобуто достатнього доказів того, що спільники мали намір придбати ще кілька одиниць вогнепальної зброї, в тому числі снайперські гвинтівки. У подальшому зброя мала використовуватися з метою здійснення протиправної діяльності, - додав прокурор.

Тепер долю спільників за вчинення тяжкого злочину вирішить суд.

Відповідно до санкції інкримінованих статей останнім загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку робоча група ...
Наступна новина: Йосиф Ситник: "Із лав ...

КОМЕНТАРІ