У Рівненській області майбутні підприємці впевнені в успішності своїх бізнес-ідей

У Рівненській області майбутні підприємці впевнені в успішності своїх бізнес-ідей

27.06.15 16:17 0 614
Різноманітні бізнес-ідеї хочуть втілювати у життя випускники курсів підприємців-початківців, які навчалися у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Серед починаючих підприємців є й демобілізовані учасники АТО. Власна справа особливо важлива для їх успішного повернення до мирного життя.

Серед підприємницьких задумів – і вирощування розсади овочів, і роздрібна торгівля запчастинами, дитячим одягом, панчішно-шкарпетковими виробами, кавою та чаєм, і надання послуг у благоустрої садиб та ще багато іншого. Декілька слухачів, які мають відповідну освіту та досвід роботи, планують надавати юридичні та фінансові консультації. Дехто «замахується» на відкриття власного магазину чи кафе.

Демобілізовані учасники АТО Анатолій Козачок з Рівного та Олег Козачук з Острозького району теж вирішили змінити життя і розпочати свою справу. Олег Ростиславович любить свою малу Батьківщину і прагне зробити її привабливою для туристів. Тому й хоче займатися організацією послуг зеленого туризму, адже на Острожчині багато історичних та природних пам'яток, гарних місць для відпочинку, отож працювати у цьому напрямі перспективно. А Анатолій Васильович мріє відкрити свій невеликий продуктовий магазин.

Ірина Старовєрова, яка незабаром стане мамою, вже тепер вивчає потреби молодих батьків у засобах догляду за дітьми. Одна з найперших потреб – дитячі підгузки, тому молода жінка планує організувати їх продаж і доставку.

Руслана Антонюк на захист бізнес-плану прийшла у чудовій вишитій бісером блузці. Вона навіть у перервах між заняттями встигала вишивати. Майстриня чудово орієнтується у тенденціях, знає, які вишиванки мають попит у літніх людей і в молоді, може дати пораду стосовно підбору матеріалів та схем для вишивання. Руслана Василівна вирішила, що її захоплення може стати основою власної справи.

За допомогою викладачів безробітні розробили та захистили свої бізнес-плани, а фінансова допомога від служби зайнятості допоможе їм придбати обладнання, закупити товари чи сировину або орендувати приміщення.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині у 36 ...
Наступна новина: Прокуратура розпочала ...

КОМЕНТАРІ