У Рівненській області після семінарів кількість роботодавців,яких цікавить стажування та компенсація ЄСВ,збільшилася

У Рівненській області після семінарів кількість роботодавців,яких цікавить стажування та компенсація ЄСВ,збільшилася

27.06.15 08:06 0 501
Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Сарненського районного центру зайнятості впродовж травня-червня провели в населених пунктах району низку виїзних семінарів для роботодавців. Складна соціально-економічна ситуація в країні вносить свої корективи і в роботу району. Тому ефективна, партнерська допомога для роботодавців – тих, хто працює в реальному секторі економіки, створює робочі місця, розбудовує нашу державу, є надзвичайно важливою.

Таку дієву допомогу на семінарах районного центру зайнятості у травні-червні 2015 року отримали 92 роботодавці. Щоб максимально наблизити послуги до адресатів, семінари відбулись у Великовербченській, Кричильській, Коростській, Вирівській сільських та Степанській і Клесівській селищних радах.

Тематика заходів найрізноманітніша: «Співпраця служби зайнятості та роботодавців щодо формування попиту на робочу силу. Забезпечення рівних умов для працівників з обмеженими фізичними можливостями при прийнятті на роботу», «Особливості соціального захисту та шляхи вирішення проблем з працевлаштуванням соціально незахищених верств населення, в тому числі осіб з інвалідністю», «Послуги служби зайнятості та їх значення у налагодженні тісної співпраці центру зайнятості і ПОУ», «Організація громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру як підтримка мотивації та інтересу до праці у безробітних. Додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню інвалідів». На семінарах роз'яснювали норми законодавства, яке регламентує трудові відносини та зайнятість населення, презентували послуги, які надає служба зайнятості роботодавцям, консультували з актуальних питань.

Як наслідок – збільшення кількості тих роботодавців, які виявили бажання стажувати на робочому місці найманого працівника, та тих, які звернулись до центру зайнятості за компенсацією ЄСВ.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівниці хмельницької ...
Наступна новина: Список депутатів,які були ...

КОМЕНТАРІ