Тернопільська міська рада не надавала дозволів на розміщення цирку «Шапіто»

Тернопільська міська рада не надавала дозволів на розміщення цирку «Шапіто»

27.06.15 09:09 0 562
На ім’я міського голови надійшов відкритий лист-звернення щодо прийняття заходів до цирку «ШапітоGrandCircusBudapest», який розташований біля ТРЦ «Орнава». Міський голова Тернополя Сергій Надал повністю підтримує позицію громадськості, дякує за небайдужу позицію тернополян до цієї проблеми і пояснює, що Тернопільська міська рада не надавала жодних дозволів на розміщення даного цирку в місті.

«У міську раду надійшов лист від адміністрації даного цирку щодо його розміщення біля ТРЦ «Орнава», проте погодження на розміщення цирку ми не надали. Їм було лише повідомлено, що єдина локація у місті, де може бути розміщений цирк - це у парку ім. Т.Шевченка. Другий раз вони зверталися за дозволом на розміщення циркової реклами, але їм знов було відмовлено, - пояснює Сергій Надал. - Адже дана земельна ділянка, де зараз розташований цирк, знаходиться у оренді торгово-розважального комплексу та має інше цільове призначення».

Муніципальна поліція приймає необхідні міри та готує листи у відповідні інстанції для здійснення перевірки законності функціонування цирку та утримання тварин. Ситуація перебуває на контролі міського голови.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на засіданні ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ