На Хмельниччині оперативники за добу розкрили вбивство самотнього пенсіонера

На Хмельниччині оперативники за добу розкрили вбивство самотнього пенсіонера

27.06.15 10:04 0 584
У Шепетівському районі раніше судимий чоловік забив до смерті самотнього 75-річного пенсіонера та пограбував його помешкання.

Потерпілий багато років проживав сам у приватному будинку. Він отримував пенсію, але не полишав заняття столярними роботами, яке давало додатковий заробіток. Підозрюваний лише півроку тому звільнився з в‘язниці, де відбував покарання за крадіжки. Напередодні убивства він приїхав з Шепетівки у село в гості до свого товариша — колишнього співмешканця його сестри.

Зловмисник і раніше неодноразово бував у селі, тому непогано орієнтувався, у кого з місцевих мешканців які статки. Розпивши з товаришем пляшку горілки, пішов на пограбування. У будинок він проник через незамкнені двері, зв‘язав та побив пенсіонера. У результаті отриманих травм чоловік помер на місці події. Підозрюваний викрав 8 тисяч гривень, мобільний телефон, бінокль та втік.

На протязі доби правоохоронці розшукали та затримали зловмисника у сусідньому районі. При собі останній мав телефон вбитого.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 6 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство з корисливих мотивів. Чоловікові оголошено про підозру, він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: З нагоди Дня ...

КОМЕНТАРІ